Wyclef officieel presidentskandidaat Haïti

0

De Amerikaanse hiphopster Wyclef Jean heeft zich donderdag officieel kandidaat gesteld voor de presidentsverkiezingen eind november in Haïti. ”De Verenigde Staten hebben Obama en jullie krijgen Wyclef”, aldus Jean bij zijn inschrijving als presidentskandidaat voor de partij Viv Ansanm.

Hij zei tegen omstanders geen geld van hen te willen maar hun macht om verandering te kunnen brengen. Jean is in Haïti geboren en razend populair in het Caribische land. Hij werd bekend met de hiphopband The Fugees en werkte later met onder anderen artiesten als Shakira.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.