Harvest Me traject voor zangtalent

0

Vrijdag 20 augustus vindt in Dado, Rotterdam de kickoff plaats van ‘Harvest Me’, een zangtraject van De Nieuwe Oogst met plaats voor acht Rotterdamse talenten in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar. Vanaf 20.00 uur zullen de kandidaten, die via een voorinschrijving zijn geselecteerd, zich presenteren aan een vakjury bestaande uit vooraanstaande namen uit de industrie. Iedereen die een goede basis, zangtalent en serieuze ambities heeft op het gebied van zang wordt opgeroepen om zich in te schrijven voor Harvest Me. Dit kan vanaf 4 augustus via de website van De Nieuwe Oogst, www.nieuwe-oogst.com.

Harvest Me is bedoeld voor de discipline zang in de breedste zin van het woord. Geen enkel genre wordt uitgesloten van deelname. Het projectteam van De Nieuwe Oogst maakt op basis van de inzendingen een voorselectie van kandidaten, die zich op vrijdag 20 augustus in Dado voor het oog van de vakjury zullen presenteren. In de jury nemen Natascha Slagtand (Tasha’s World), Kees Smallegange (OOR en JazzMagazine), Remon Stotijn (Postman) en Sam Maipauw (directeur De Nieuwe Oogst) plaats.

Via individuele begeleiding en coachings, workshops en masterclasses van seniors uit het vakgebied worden de uitgekozen talenten begeleid richting een professionele carrière. In de aanloop naar eigen optredens zullen de talenten in een showcase te zien zijn tijdens het BUMA Rotterdam Beats Festival, in november.

Wat: De Nieuwe Oogst presenteert: Harvest Me (traject voor zangtalent)
Wanneer: Vrijdag 20 augustus 2010
Waar: Dado,
Kruiskade 55, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
ENTREE GRATIS
Aanmelden deelnemers vooraf via www.nieuwe-oogst.com, vanaf 4 augustus

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.