Alicia Keys getrouwd op Corsica

0

Alicia Keys is zaterdag op Corsica getrouwd met haar verloofde Swizz Beatz. De zangeres en de producer beloofden elkaar eeuwige trouw tijdens een kleine ceremonie. De 29-jarige Keys moet in november bevallen van haar eerste kind. Het is het eerste huwelijk voor de zangeres. Haar man beloofde al eerder eeuwige trouw en heeft twee zoontjes.

Swizz Beatz vertelde vorige maand zich te verheugen op de komst van zijn derde kindje. “Kinderen zijn een zegen, ik vind het geweldig.” Hij liet via Twitter weten gelukkig te zijn. “Wow”, luidde zijn korte maar krachtige boodschap.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.