Minder bezoekers op Zomercarnaval

0

Door regenachtig weer heeft het Zomercarnaval in Rotterdam minder bezoekers dan vorig jaar getrokken. Op de 26ste editie van het tropische feest kwamen volgens de organisatie zo’n achthonderdduizend man af, vorig jaar waren er nog negenhonderdduizend feestvierders. Volgens de organisatie verliep de middag voorspoedig en zonder incidenten. Ook de politie was tevreden: „Een mooi feest zonder noemenswaardige incidenten”

Om een uur ’s middags ging de straatparade van start bij de voet van de Erasmusbrug en eindigde enkele uren later op de Coolsingel. Vele duizenden mensen stonden langs de route om de praalwagens te bekijken. Kijk voor foto’s op de site van het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.