ReggaeSoca Village in de Powerzone

0

Op zaterdag 28 augustus organiseert A-C Productions, de makers van Festival Afrique-Carib, ReggaeSoca Village in de Powerzone in Amsterdam. Reggae en Soca worden gemixt in muziek, culinair, muziek-liefhebbers en sfeer. Van 20:00 tot 03:00 uur zullen Busy Signal (Dancehall), Bushman (Reggae), Kes The Band (Soca) en Faye-Ann Lyons (Soca) de tent op zijn kop zetten. Caribische tonen & sferen op ReggaeSoca Village. Dit wordt een avond om niet te vergeten dus zet je schrap.

De Jamaicaanse grootheden Busy Signal (Dancehall/Reggae) en Bushman (RootsReggae) zullen optreden. Voor de Soca Flavour is de 9-koppige band uit Trinidad Kes The Band uitgenodigd. Het Woman-power gehalte wordt gepiekt met de Trinidadiaanse energieke Faye-Ann Lyons. Deze Soca artiesten komen voor het eerst naar Nederland.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.