Laila Blancheville is Queen Zomercarnaval

0

De 19-jarige Laila Blancheville van carnavalsgroep People’s Choice uit Spijkenisse is afgelopen weekend verkozen tot Queen Ortel Zomercarnaval. De studente accountancy is de 26e Queen van het evenement en voert de Straatparade aanstaande zaterdag 31 juli aan met haar groep. In een spannende laatste carnavalsronde waar de kandidates zich in hun kostuums met hun groep presenteerden, liet de kersverse Queen, die van Arubaanse afkomst is, acht kandidates achter zich. Het publiek stemde de afgelopen weken op de negen kandidates, waarna de vakjury vandaag het laatste woord kreeg. De Queen Election 2010 was afgelopen weken te volgen via RTV Rijnmond in de serie Queens, de finale wordt aanstaande dinsdag uitgezonden.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en communicatieve vaardigheden. Ze volgt de 28-jarige Sushma Bhatti op en is een jaar lang ambassadrice van Ortel Zomercarnaval. Zij reist voor het evenement onder meer af naar het carnaval op de St. Maarten in februari. De First Runner Up is de 20-jarige Daniela Ramos uit Utrecht geworden. De Second Runner Up is de 24-jarige Petra Smit uit Delft.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.