Jazzzanger Al Jarreau in ziekenhuis

0

De 70-jarige jazzzanger Al Jarreau is donderdag met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis van Gap in de Franse Alpen. Jarreau werd in kritieke toestand behandeld op de afdeling intensive care van het ziekenhuis. Vrijdagmiddag was hij weer bij bewustzijn en was zijn toestand niet meer kritiek.

Jarreau zou optreden op een festival in Barcelonnette, niet ver van Gap. Zijn beide concerten in Duitsland voor zondag en maandag zijn afgezegd.

Alwyn Lopez “Al” Jarreau is een Amerikaans jazz- en popzanger. Al Jarreau staat bekend om zijn vaak geïmproviseerde scatzang en het vermogen om muziekinstrumenten met zijn stem na te bootsen, waaronder gitaar en percussie. Hij is de enige zanger die Grammy Awards heeft gewonnen in drie categorieën: Jazz, R&B en Pop.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.