Sean Paul in The Sand, Amsterdam

0

Vrijdag 5 augustus zal dé Dancehall Koning, Sean Paul voor een eenmalig optreden in Nederland zijn. Tijdens de heerlijk zomerse dagen geeft de reggae,- en popster een optreden en supportact in The Sand in Amsterdam. De Jamaicaanse Sean Paul mag naast zijn benaming King of Dancehall tegenwoordig gerust popster genoemd worden. Want met zijn eerste wereldwijde grote hit Gimme the Light (2002), bracht hij het tot dan toe scénegebonden dancehall naar het mainstream domein.

Een uniek optreden van megaster Sean Paul, die onlangs zijn nieuwe album Imperial Blaze heeft uitgebracht. De superster verkocht al meer dan 11 miljoen albums wereldwijd. Het voorprogramma wordt verzorgd door niemand minder dan Punky Donch bekend van de singles Sensimilla and Mi Kier Bo Awe. Sinds hun oprichting in 2008 hebben ze hun debuut album Gangsta Reggae uitgebracht met nummers zowel in het, Papiamentu en in het Engels.

De muzikale invulling wordt aan elkaar gedraaid door de beste deejays uit de scene die geen introductie meer nodig hebben namelijk: Waxfiend, MBA, The Freshmen, Mitch, Selecta en nog vele anderen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.