BellaVista Club Red Carpet Edition

0

BellaVista presenteert op zaterdag 9 okt in Restaurant Engels Rotterdam de “Red Carpet Edition”. Wederom een nieuwe toplocatie met nieuwe sferen en bijzonderheden, maar met de vertrouwde en alsmaar groeiende BellaVista aanhang. Het feest verhuist naar de 8e etage van het welbekende Restaurant Engels in het Groothandelsgebouw van Rotterdam. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de imposante skyline van de stad.

Zoals altijd blijft BellaVista Club garant staan voor een spectaculaire avond die wordt gekenmerkt door een stijlvolle ambiance, een volwassen karakter, een gezellige entourage en een geweldige combinatie van de heerlijkste muzieksoorten. Zorg ervoor dat je getuige bent van dit spektakel op de 8e etage en laat je verwennen door wederom hoogwaardige entertainment die u van de BellaVista Club organisatie mag verwachten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.