Huwelijk Kim Feenstra en Michael Mendoza

0

Model Kim Feenstra is woensdag in het huwelijksbootje gestapt met DJ Michael Mendoza. De ceremonie vond plaats in De Duif, een kerk aan de Amsterdamse Prinsengracht. Het model vertelt dat zij dankzij haar kersverse echtgenoot, die in werkelijkheid Michael Piergolam-Bouterse heet, een ander mens is geworden. “Volgens mij ben ik wel aardig getemd, ja” gaf Feenstra toe aan journalisten.

Er waren ongeveer tweehonderd gasten aanwezig. Onder hen bevonden zich Frans Molenaar, Jette van der Meij, Bastiaan van Schaik, en hartsvriendin en model Sylvia Geersen. Foto’s Brunopress/Edwin Janssen. Kijk voor meer foto’s ook hier.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.