Gangsterboys DVD Release Party

0

De bioscoophit Gangsterboys, met Yesser ‘YES-R’ Roshdy en Önder ‘TURK’ Dogan in de hoofdrol, kwam 14 juli uit op DVD. De film belicht op humoristische wijze het leven van twee Nederlandse wannabe gansters. Gangsterboys bereikte in no time de gouden status met meer dan 100.000 bezoekers.

De release van de succesvolle misdaadkomedie op DVD wordt op Vrijdag 23 juli met een spetterend feest gevierd in Escape Venue in Amsterdam. Yes-R en Önder zullen beiden een knallend live optreden geven tijdens deze avond waar natuurlijk de titelsong van Gangsterboys te horen zal zijn. Met de ongekende flow van Yes-r en de energieke show van Önder staat de DVD Release Party in het teken van het beste wat de Nederlandse hiphopscene te bieden heeft. Ook Sjaak, de Amsterdamse rapper die op de titelsong te horen is, is deze avond van de partij.

The Flexican en MC SEF, bekend van Flinke Namen waarmee ze het afgelopen jaar de hits als ze langsloopt en wolken scoorden, zijn deze avond ook te gast. En zoals we van ze gewend zijn zal het dak eraf knallen tijdens hun show.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.