Officiële pre- en afterparty Zomercarnaval

0

Het evenement Ortel Zomercarnaval breidt z’n festivaldagen uit in het laatste weekend van juli met twee grote salsafeesten: de officiële pre- en afterparty. De Rotterdamse binnenstad gonst jaarlijks van de Latin feestjes rondom het evenement, maar salsafeesten die officieel horen bij het evenement Ortel Zomercarnaval feesten waren nog geen feit. Daar komt dit jaar verandering in met de introductie van twee knallende feesten op 29 en 31 juli.

Op donderdag 29 juli klinken vanaf het hoogste dakterras in Rotterdam, van Café Engels in het Groothandelsgebouw, de eerste salsa tonen met de live band Axioma en DJ Carlos. Na het optreden van salsa superster Jimmy Bosch op de Rotterdamse Coolsingel wordt de 2010 editie van Ortel Zomercarnaval op zaterdag 31 juli afgesloten met de Noche Grande del Carnaval, de officiële afterparty in Café Engels.

Met de komst van de pre- en afterparty breidt Ortel Zomercarnaval haar evenement uit met een tropisch opwarmertje op 29 juli en een knallende afsluiter op 31 juli. De officiële salsafeesten zijn daarmee terug van weggeweest. De feesten vinden beide plaats in Café Engels, in het centrum van Rotterdam. Op donderdag 29 juli is het hoogste dakterras in de Maasstad, van Cafe Engels (Groothandelsgebouw), het decor voor de officiële pre party van Ortel Zomercarnaval 2010.

Van 21:00 uur tot 02:00 uur is het genieten van exotische cocktails en de live muziek van salsa formatie Axioma met op de achtergrond de nachtelijke skyline van Rotterdam. Na het optreden van Timbazo en salsa legende Jimmy Bosch op de Bavaria Stage op 31 juli wordt Ortel Zomercarnaval 2010 op spetterende wijze afgesloten met Noche Grande del Carnaval, de officiële afterparty in Café Engels. Verschillende dansshows en de lekkerste salsa, bachata, merengue en reggaeton van DJ Carlos zorgen ervoor dat niemand stil blijft staan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.