Doutzen Kroes zwanger en gaat trouwen

0

Nederlands mooiste en beroemdste topmodel Doutzen Kroes (25) is zwanger. Samen met haar vriend, de Surinaame DJ Sunnery James (Gorré) verwacht ze over zes maanden haar eerste kindje meldt De Telegraaf. Zolang het fysiek goed gaat, blijft ze modellenwerk doen vertelde ze aan de krant.

Maar niet alleen wordt ze binnenkort moeder, ook stapt ze snel in het huwelijksbootje. Sunnery ging in januari voor haar op de knieën, ze zullen nog dit jaar trouwen. Doutzen en Sunnery zijn sinds augustus vorig jaar een stel. Eind vorig jaar gingen ze samen naar Suriname vanwege een optreden van Sunnery op Nieuwjaarsdag.

Bekijk ook het Waterkant.TV filmpje van Doutzen in Suriname:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.