De 28ste editie van de Antilliaanse Feesten

0

De 28ste editie van de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus 2010. Van 20:00u tot 05:00u kun je twee avonden genieten van elf groepen per avond. Er zijn vier podia op het festival: TMS-stage, Joker-stage, Cahier Club-stage en de Palacio de la Salsa. De Festival-camping opent op donderdag 12 augustus om 16:00u. Het evenement wordt gehouden in het Festivaldorp in de “Blauwbossen” te Hoogstraten in grote tenten en openlucht.

De Antilliaanse Feesten: wervelend, passioneel, zinderend, hemels & aards, grensoverschrijdend, Caribisch & exotisch, broeierig & sensueel, puur, nachtelijk, uitbundig, zinnenstrelend, werelds & paradijselijk lekker … of het beste wat het leven te bieden heeft.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.