Mr Vegas in Maassilo

0

De Jamaïcaanse singjay Clifford Smith, a.k.a. Mr Vegas, zal op woensdag 14 juli 2010 de temperatuur in de Maassilo met zijn 4Eva Blessed Band doen stijgen naar standje ‘hot’. Tijdens zijn enige show in Nederland kan je aan den lijve ondervinden dat deze dancehall-ster van classics als ‘Heads High’ en ‘Daggering’ zijn reputatie meer dan waarmaakt. De Riddimup DJ Crew maakt met hun set de line-up helemaal af.

In 1997 begon het succes voor Mr. Vegas in Jamaica met de hit ‘Nike Air’. Zijn eigen stijl van toasten, ontstaan door te toasten met een (nog niet genezen) gebroken kaak, werd zijn handelsmerk. In navolging op ‘Nike Air’ werd ‘Heads High’, de tweede single van het debuut ‘Heads High’, een wereldwijde banger. De reputatie van Mr Vegas was direct gevestigd: in Engeland viel hem de prestigieuze MOBO Award voor Beste Reggae Artiest ten deel.

Zijn album, ‘Damn Right’, was een waardig opvolger met monsterhit ‘Hot Gal Today’ (ft. Sean Paul) en songs als ‘Girls Time’ en ‘She’s a Ho’. In 2004 scoorde Vegas iets minder met het album ‘Pull Up’, maar kwam hard terug met ‘Hot It Up’ (2007). De tracks ‘Tek Weh Yuhself’ en ‘Hot Wuk’ waren chart toppers zoals we van Mr Vegas gewend waren. Met zijn dancehall-banger ‘Daggering’ (2008) en gospel-flavoured songs “I Am Blessed’ en ‘Up Deh’ benadrukt Mr Vegas zijn veelzijdigheid.

De Riddim DJ Crew, hosts van Rotterdams’ fresh new dancehall/reggae-party, draaien de dikste tunes. De dansers van DTD Dance zullen tijdens een showcase hun waanzinnige moves laten zien. Woensdag 14 juli zal Rotterdam dus kunnen genieten van deze vette line-up.
Let op, het is de enige show van Mr Vegas in Nederland met live band!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.