Spanje viert feest

0

In steden als Madrid, Barcelona, Sevilla en Zaragoza zijn de Spanjaarden in de nacht van zondag op maandag massaal de straat opgegaan om de wereldtitel van het nationale voetbalteam te vieren. Onder de tienduizenden mensen die de zege vierden in het centrum van Barcelona waren volgens de krant El País ook een aantal Nederlanders en immigranten.

Oranje is er niet in geslaagd om wereldkampioen te worden. De ploeg van Bert van Marwijk verloor in de finale in Soccer City in Johannesburg met 1-0 van Spanje. Andres Iniesta velde het vonnis in de tweede helft van de extra tijd en bezorgde zijn land de eerste wereldtitel in de geschiedenis.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.