Cristiano Ronaldo is vader geworden

0

Voetballer Cristiano Ronaldo is onlangs vader geworden. De 25-jarige aanvaller zal het knulletje in zijn eentje opvoeden, maakt de voetballer bekend via Facebook en Twitter. “Dolblij maak ik bekend dat ik vader ben geworden van een jongetje”, schreef Ronaldo zondagochtend. Wie de moeder van het kind is, houdt de sterspeler geheim.

“Zoals afgesproken met de moeder, die anoniem wil blijven, heb ik de volledige voogdij.” Verder wil de 25-jarige niets kwijt over zijn nageslacht. “Ik hoop dat iedereen mijn privacy, en die van mijn kind, zal respecteren” aldus Ronaldo.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.