Snoop Dogg ondersteunt Oranje

0

Tijdens zijn concert in de Melkweg afgelopen maandag, trok de Amerikaanse rapper Snoop Dogg het shirt van het Nederlands elftal aan. Hij werd hierbij aangemoedigd door het publiek dat massaal Olé…, Olé, Olé, Olé riep. Het concert van Snoop Dogg was vier uur na de gewonnen wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Slowakije op het WK. Snoop had voor de gelegenheid zijn eigen Oranje shirt laten maken met nummer 10 en zijn eigen naam achterop.

Nederland speelt morgen tegen Brazilië in Port Elizabeth in de strijd om het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Kijk voor meer meer foto’s en een filmpje van Snoop op de site van AT5.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.