Jong talent strijdt om hoofdprijs

0

Morgen is de finale van Damsco Talents, een talentshow voor Amsterdamse jongeren van 12 tot 20 jaar, georganiseerd door jongeren van Stedelijk Jongerenwerk Amsterdam (SJA). De finalisten uit de vier voorrondes strijden voor de hoofdprijs van 500 euro en optredens op grote events, waaronder SAIL 2010. In mei en juni vonden de voorrondes plaats in de stadsdelen Noord, Oost, Zuidoost en West. Jongeren traden met hun act -zang, rap, dans, muziek, theater en comedy of een combinatie van deze disciplines- op voor de jury en het publiek. Uit elke voorronde zijn drie acts door naar de finale.

Damsco Talents wordt georganiseerd door Stedelijk Jongerenwerk Amsterdam (SJA) in samenwerking met Stichting DOCK, Stichting IJsterk, Stichting Podium Kwakoe en Mirror Centre. Zij delen met elkaar de visie dat jong Amsterdams talent een podium moet hebben om hun ‘skills’ te laten zien en te ontwikkelen. De finale op 1 juli is van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats op het podium van SJA op de Overtoom 141. De entree is 2,50 euro. Op het programma staan de twaalf finale-acts, komische host Swoop en een special rap-act van Lempa.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.