Shakira 1 december in Ahoy

0

De Colombiaans-Libanese zangeres Shakira geeft op 1 december een concert in Ahoy in Rotterdam. Dat heeft de organisatie Mojo Concerts maandag bekendgemaakt. Op 16 november begint in het Franse Lyon haar Europese tournee. De voorverkoop voor het optreden in Rotterdam begint op 3 juli. Shakira, die voluit Shakira Isabel Mebarak Ripoll heet, heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht. Ze heeft een aantal grote hits op haar naam staan en enkele Grammy-awards gewonnen.

Haar recentste hit is de song Waka Waka, die tijdens de opening van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika werd gespeeld. De 33-jarige Shakira, die voor het laatst in 2007 in Nederland was toen ze optrad in het GelreDome in Arnhem, liet onlangs weten dat ze een rol in een Bollywood film ambieert.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.