Verkiezing Queen Zomercarnaval 2010

0

Geen Ortel Zomercarnaval zonder een Queen vooraan in de parade. De queens van dit jaar krijgen ook dit jaar de kroon niet zomaar in hun schoot geworpen. De dames gaan op Summerschool. In vier weken worden de negen kandidates klaar gestoomd voor de titel: Queen Ortel Zomercarnaval 2010. Het wel en wee van onze Queens is wekelijks te volgen op RTV Rijnmond. En natuurlijk kun je weer stemmen op je favoriete kandidate via www.kiesjequeen.nl.

De Queen wordt op 24 juli bekend gemaakt. Vanaf 29 juni te zien op RTV Rijnmond en via www.zomercarnaval.nl. De kandidates voor 2010 zijn: Milena Lopes, Daniela Ramos, Laila Blancheville, Qiona Hernandez, Petra Smit, Deborah Robinson, Kelly Dullemond, Danielle Baggermans en Souad Ait Takssit.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.