Ortel Zomercarnaval 2010

0

De grootste tropische parade van Nederland, het Ortel Zomercarnaval, gaat op 31 juli 2010 voor de 26e keer los in Rotterdam. De Straatparade, start op de Boompjeskade en kronkelt zich z’n weg door de binnenstad van Rotterdam (klik hier voor de route). Jaarlijks nemen ruim 2000 carnavalsvierders uit Nederland en ver daar buiten deel aan de grootste tropische carnavalsoptocht van het land.

Ortel Zomercarnaval wordt nu door ruim 900.000 bezoekers groots gevierd, maar is ooit begonnen met een klein groepje carnavalsliefhebbers. In 1984 werd door een groepje de Stichting Antilliaans Zomercarnaval in het leven geroepen naar het voorbeeld van het carnaval in hun ‘thuisland’. Carnaval is een feest van de hele gemeenschap, dwars door alle sociale lagen heen, wars van afkomst, kleur, opleiding en positie. Het is een nationale gelegenheid om de zorgen even te vergeten, de stress te laten afvloeien, te vergeven en vriendschappen weer aan te halen, kortom: jezelf zijn.

Met LIVE ON STAGE presenteert Ortel Zomercarnaval je de hotste Latin artiesten en beste DJ’s uit de hele wereld. Live On Stage is zowel op 30 als 31 juli 2010 op de Coolsingel en het Churchillplein te vinden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.