North Sea Round Town

0

Op vrijdag 25 juni is het zover: North Sea Round Town gaat spetterend van start in Rotterdam. Dit jaar is het jazzfestival extra speciaal omdat de vijfde editie samenvalt met de start van de Tour de France op de Erasmusbrug. Het swingende evenement – dat ieder jaar rondom het North Sea Jazz Festival plaatsvindt – opent dit jaar in café De Unie. Het café vormt ook het hart van het festival.

Bezoekers kunnen er terecht voor informatie en tijdens North Sea Jazz wordt er tot diep in de nacht gejamd. Op de openingsavond speelt de Wicked Jazz Sounds Band de Unie plat. Deze samenwerking van DJ‘s en muzikanten is befaamd om de clubnachten waarin jazz, funk, dance en hiphop moeiteloos in elkaar overvloeien. Een warme aanrader voor iedereen die de feestelijke start van het festival wil meemaken!

North Sea Round Town presenteert deze zomer ruim 200 jazzactiviteiten op zo’n 70 locaties door de hele stad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.