Michael Jackson Memorial bij Q-music

0

Vandaag is het een jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Ter herinnering aan The King of Pop zendt Q-music daarom zaterdag 26 juni een Michael Jackson Top 10 en een Michael Jackson Memorial Mix uit. In het programma van Wouter van der Goes tussen 14.00 en 15.00 uur hoor je de beste Michael Jackson nummers ooit gemaakt in de Michael Jackson Top 10.

Q-luisteraars bepalen welke nummers van Jackson in die lijst thuishoren. Stemmen daarvoor kan vanaf zaterdagochtend 06.00 uur. Naast de Michael Jackson Top 10 hoor je vanaf 18.00 uur op Q ook nog een hele bijzondere Michael Jackson Memorial Mix, oftewel een uur lang de beste Jackson hits, in elkaar gemixt door Manuel Bevers. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 en 100.4 fm, op de kabel, via de iPhone app en via www.q-music.nl.

Michael Jackson vermoord
Een jaar na de dood van Michael Jackson doet zijn moeder een boekje open over het overlijden van de wereldberoemde artiest. Volgens Katherine Jackson is hij vermoord. ‘Ik weet dat Michael geen natuurlijke dood is gestorven,’ zegt Katherine tegen de Britse tabloid The Sun.

‘Iemand heeft hem dit aangedaan. Gemene, slechte mensen wilden hem niet langer in leven hebben. Het laat zien hoe boosaardig en op geld belust mensen kunnen zijn.’ Lees verder op www.elsevier.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.