Parkpop kiest nu voor Alpha Blondy

0

Reggae-ster Alpha Blondy is door de organisatie van Parkpop aangetrokken voor een optreden tijdens het festival komende zondag in het Zuiderpark in Den Haag. Dat heeft Parkpop woensdag bekendgemaakt. De artiest vervangt de geschrapte collega’s Snoop Dogg en Beenie Man. Rapper Snoop Dogg mocht van het gemeentebestuur van Den Haag niet optreden omdat rond zijn act onlusten werden voorzien op het gratis toegankelijke familiefestival.

De aanvankelijke vervanger Beenie Man werd door de organisatie zelf van het programma gehaald vanwege zijn homofobe teksten. De uit Ivoorkust afkomstige Alpha Blondy is een bekende naam in de reggaewereld en treedt al sinds begin jaren tachtig op. Behalve om zijn muziek, staat hij bekend om zijn politieke betrokkenheid en inzet voor de ontwikkeling van Afrika.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.