Ook geen Beenie Man op Parkpop

0

Een nieuw hoofdstuk in de Parkpop ‘soap’ van de afgelopen week: Ook Beenie Man treedt niet op tijdens Parkpop in Den Haag, aankomend weekend. De organisatie heeft laten weten dat na alle negatieve reacties over de homofobe teksten van de Jamaicaanse artiest het optreden wordt gecancelled. Vanochtend meldde de organisatie dat Beenie Man de rapper Snoop Dogg op het gratis Haagse festival zou vervangen. Maar al snel bleek ook Beenie Man omstreden te zijn vanwege zijn homofobe uitspraken.

Gedurende de dag ontstond er steeds meer ophef over het optreden van de artiest. De organisatie zei dat ze van de gemeente toestemming had gekregen om Beenie Man te laten optreden. “We weten dat Beenie Man omstreden is, maar we hebben met de gemeente Den Haag overlegd voor we de artiest hebben geboekt”, aldus een woordvoerder maandagochtend.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.