Beenie Man vervangt Snoop op Parkpop

0

Beenie Man vult op 27 juni 2010 de laatste podiumplek tijdens de 30e editie van Parkpop. De reggae- en dancehall ster uit Jamaica vervangt daarmee de geannuleerde Snoop Dogg. Het optreden van Snoop Dogg werd donderdag jl verboden door de driehoek van gemeente Den Haag om “het open en vriendelijke karakter van het popfestival te kunnen garanderen”. Beenie Man vult de lege spot op het urban podium XStage aankomende zondag op.

Beenie Man breekt eind jaren 90 door. Met zijn derde album “Art & Life” wint hij zijn eerste Grammy en op zijn album “Tropical Storm” uit 2002 heeft hij samengewerkt met supersterren als Janet Jackson en Wyclef Jean. In 2004 releast hij dan “Back to basic” en in 2005 “Undisputed”. Voor zijn vele nummer 1 hits, nationaal en internationaal, en zijn bijdrage aan de muziekindustrie wordt hij door de University of The West geëerd met met de titel “The Doctor”. Beenie Man wordt gezien als de ongekroonde “King of The Dancehall”.
De line-up van de 30e Parkpop is hiermee weer compleet.

Parkpop duurt van 13.00 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk.
Meer informatie: www.parkpop.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.