Snoop Dogg verbaasd over afwijzing Parkpop

0

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg vindt het onbegrijpelijk dat hij niet mag optreden op Parkpop. Dat heeft zijn manager in een verklaring laten weten, schrijft het Algemeen Dagblad. De gemeente weigert de rapper op te laten treden op het Haagse festival om het ‘open en vriendelijke karakter’ van het gratis evenement te behouden. “Snoop Dogg is zeer verbaasd over de beslissing van de burgemeester van Den Haag, die hem niet toestaat op te treden op het festival Parkpop”, laat Snoops manager weten. “De autoriteiten zouden zijn veiligheid niet kunnen garanderen.”

Snoop Dogg staat op 27 juni dus niet op Parkpop. De rapper geeft deze maand wel concerten in Groningen (27 juni), Amsterdam (28 juni) en Tilburg (29 juni).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.