Outdoor festival LatinVillage

0

In 2005 werd voor de eerste keer het outdoor festival LatinVillage gehouden op Recreatieterrein Spaarnwoude. Inmiddels is LatinVillage het grootste latin festival van heel Europa en trekken jaarlijks duizenden latin liefhebbers naar het festival om te genieten van authentieke latin, salsa en rumba en tegelijkertijd helemaal los te gaan op moderne latin house en eclectische dance. De vijfde editie van LatinVillage op zondag 27 juni 2010, belooft een kleurrijk en muzikaal festival te worden waar het publiek kan genieten van al het moois dat de muziekstroming latin te bieden heeft.

LatinVillage
Zondag 27 juni 2010
Spaarnwoude

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.