Snoop Dogg wel in Groningen en Tilburg

0

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg, die niet mag optreden op het Haagse festival Parkpop, geeft ter vervanging twee extra optredens. Op zondag 27 juni geeft hij een show in de Oosterpoort in Groningen en op dinsdag 29 juni staat hij in de Tilburgse popzaal 013. Dat maakte het Tilburgse podium vrijdag bekend. De rapper stond op het programma van het gratis festival in Den Haag op 27 juni maar zijn komst werd donderdag op last van burgemeester, politie en justitie afgelast. Zij meldden het „open en vriendelijke karakter” van het gratis muziekevenement niet te kunnen garanderen als de rapper optreedt.

Op 28 juni stond al een optreden van Snoop Dogg gepland in de Amsterdamse Melkweg. Die show is uitverkocht.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.