Festival Mundial in Tilburg

0

Vrijdag 18 juni, Zaterdag 19 juni en zondag 20 juni is het Leijpark in Tilburg het terrein van Festival Mundial. Al meer dan 2 decennia staat Festival Mundial bekend om de mix van muziek, cultuur, sfeer en inhoud. Festival Mundial biedt een programma dat verrast, dat spannend is en waar lef voor nodig is. Op een eigentijdse zoektocht naar inhoudelijke programma’s, kunstzinnige projecten, (muziek)talenten, debatten en nieuwe ontmoetingen laat Festival Mundial de actualiteit op het gebied van Cultuur & Ontwikkeling zien. De 23e editie van Festival Mundial vindt in 2010 plaats op vrijdag 18 juni, zaterdag 19 juni en zondag 20 juni in het Leijpark te Tilburg.

Dit jaar presenteert Festival Mundial twee wereldsterren van formaat: N.E.R.D. is zaterdag de afsluitende act. Zondag staat Sean Paul op het podium. Buraka Som Sistema, Rachid Taha, Gentleman & The Evolution, Caro Emerald en Ozomatli maken het programma compleet. Eerder werden al Flogging Molly, Alison Hinds, Calle 13 en Babylon Circus bekend gemaakt.

Vrijdag 18 juni 2010
Alain Clark, Miss Casita, Waylon en Brown Hill & Band (programma onder voorbehoud).

Zaterdag 19 juni 2010
Amsterdam Klezmer band, Blue King Brown, Boom Pam, Buraka Som Sistema, Caro Emerald, Che Sudaka, Choc Quib Town, Dahka Brakha, Dicko Fils, Dubmarine, Flogging Molly, Fremdkunst XL, Gaita Ferro, Generation Bass Presents: Maga Bo, Gentleman & The Evolution, Hanggai, Indian Harmony Experience, Intwine, Jampara and the Batalion, Jovens de Periferia, La Pegatina, Mdungu, Metzo Djatah,
N.E.R.D., Next Best Band, Sindicato Sonico, Staff Benda Bilili, Tres Coronas, Wafalme, Wind Afrique, Zulu Boy & Zonka (programma onder voorbehoud).

Zondag 20 juni 2010
Alison Hinds, Babylon Circus, BCUC, Calle 13, Caspian Hat Dance, Ceumar Group ft. Mike del Ferro, Depedro, Ikobe, Kirmizi, Lyapis Trubetskoy, Merdan Taplak Orkestar, Metzo Djatah, Mil Santos, Minyeshu, Narasirito Pan Pipers, No Blues, Orchestra Ismailia, Ozomatli, Purnati Dance Theater Company, Quique Neira, Rachid Taha, Sean Paul, Suarez, Taiwa Jazz Band, Timbazo, Victor Deme,
Wind Afrique, Xindira Companhia (programma onder voorbehoud).

Op vrijdag gaan de poorten open om 18:30 uur, op zaterdag en zondag om 12:00 tot 23.00u.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.