Snoop Dogg mag niet komen van Gemeente

1

De populaire Amerikaanse rapper Snoop Dogg mag niet optreden op het Haagse muziekfestival Parkpop dat 27 juni plaatsvindt. Dat heeft de gemeente Den Haag donderdag laten weten. De ‘driehoek’ van burgemeester, politie en justitie, die zich onder meer bezighoudt met de openbare orde, heeft dit besloten ‘om het open en vriendelijke karakter’ van Parkpop te kunnen garanderen.

De gemeente voegt daar aan toe dat bijvoorbeeld housemuziek ook niet toegestaan is op Parkpop omdat dit ‘niet past bij de sfeer’ van het gratis toegankelijke festival. De gemeente heeft organisator Ducos Productions gevraagd een vervangende hoofdact te zoeken. De organisatie geeft hier gehoor aan, zo laat een zegsvrouw donderdag weten.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.