Rich 18 Juni Off_Corso Rotterdam

0

Het concept RICH dat in Nederland al in Amsterdam, Bloemendaal, Rotterdam en Den Haag een positieve stempel heeft achtergelaten en alom voor volle tot uitverkochte clubs heeft gezorgd zal op vrijdag 18 juni in Rotterdam terug keren. Naast de vaderlandse edities heeft RICH de gok gewaagd en rondgereisd en heeft 6 jaar lang op Ibiza in El Divino haar thuisfront gehad. Maar ook in Noordwegen het plaatsje Stavanger en Nattklup Javel hebben dik ervaren wat Rich te bieden heeft. Om maar niet te spreken van de succesvolle onvergetelijke edities in London in China White.

But things change’s we do better we do it more then Rich.
Rich the new Eclectic friday zal op vrijdag 18 Juni terug keren naar Rotterdam. In de Offcorso zal wederom zoals we van Rich gewend zijn een muzikale bom ontploffen. They will taking it to a higher sophisticated level en willen jullie overgetelijke nachten laten beleven. Rich gaat en denkt met de tijd mee is uniek in zijn beleving en verrast de bezoeker keer op keer met een genadeloze line-up. Tijden veranderen, muziek verandert, dj’s veranderen… Lennox Frederique, Nick Memphis, Luigi Fernandez het trio dat nu in Rotterdam de dienst uitmaakt.

Alle drie de heren hebben een uniek voorkomen en verassen het publiek keer op keer met hun uitmuntende platenkeuze. Lennox Frederique herkenbaar aan zijn afro en zijn muzieksmaak met volop Caribische invloeden, Nick Memphis met zijn uplifting House en Urban tunes door elkaar weet het publiek keer op keer te Hypen en als laatste niemand minder dan Luigi Fernandez die nu bekend staat in de Rotterdamse scene als de Nederlanse Justin Bieber, met zijn sexy swag laat hij menig vrouwen haart sneller kloppen. Dit trio is hart aan de weg aan het timmeren en natuurlijk willen wij hun hartelijk verwelkomen bij Rich. Ze nemen jullie natuurlijk mee in de tijd de “Rich tijd” van vroeger en zij hebben niemand minder als Rowel Sinester, Superior, Sir Edward en Meo Mania die keer op keer bewijzen dat zij toch echt tot de vaste kern behoren van de oudere generatie Eclectische dj’s. Deze dj’s hebben inmiddels geen introductie meer nodig en zullen bij Rich een verassende knallende met ongekende veel “RICH” liefde set neerzetten.

Bij Rich zul je herinneringen ophalen, herinneringen creeren! Zij willen jullie het “Rich” gevoel geven zonder teveel poespas. Time changes, party changes and they do it better, they do it more then Rich!

Feel the love feel “Rich”
RICH – vrijdag 18 juni – Off Corso – 23.00 tot 05.00 – Deur E15 – Vooverkoop E10 – www.off-corso.nl
Line-up: Superior, Sir Edward, Lennox Frederique, Rowel Sinester, Nick Memphis, Luigi Fernandez.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.