Baja Beach Club gaat terug in de tijd

0

Vrijdag 18 juni gaat Baja Beach Club terug in de tijd met ‘Baja’s Classics’. Niet alleen klinken de bekende oude hits uit de speakers, ze worden ook nog eens gebracht door de ‘oude’ DJ van Baja, namelijk DJ Jo. Hij is de allereerste die in de zomerse club zijn plaatjes in startte vanuit de welbekende speedboot. Voor deze speciale avond haalt hij nog één keer zijn classicplaten onder het stof vandaan om iedereen te laten swingen op die heerlijke hits uit de 70’s, 80’s & 90’s. Back in the flow with DJ Jo!

Er gaat in Baja geen avond voorbij zonder entertainment. Ook op deze avond worden er weer spectaculaire acts beloofd. Het schijnt dat zelfs ‘The King’ Elvis op het podium zal verschijnen. De Baja Boys & Girls zullen de komende dagen dus weer druk bezig zijn om alle nieuwe moves onder de knie te krijgen…

Op deze avond is er een dresscode geldig, iedereen mag namelijk zijn of haar beste 70’s, 80’s of 90’s outfit weer uit de kast halen. De best geklede van de avond krijgt een zeer exclusief VIP arrangement aangeboden. Inclusief limousinerit, tafel op het VIP deck, champagne, cocktails, een BodyShot en nog veel meer. Een echte VIP is natuurlijk nooit alleen, het arrangement is dan ook geldig voor 5 personen.

Kaarten voor dit feest zijn telefonisch te reserveren of aan de deur verkrijgbaar. Een kaartje kost €7,50 en verzekert je een swingende avond uit! Scoor een kekke outfit, toupeer je haar en dan zien we je in Baja… The place where the party is!

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
010-2131180
www.baja.nl

Datum en tijd:
Vrijdag 18 juni
22.30 – 05.00 uur

Entree:
€7,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.