Kaapverdië wint WK Amsterdam

0

Het mannen voetbalteam van Kaapverdië heeft gisteren het WK Amsterdam gewonnen. De Kaapverdiërs wonnen in de finale met 3-1 van Suriname. De mannen uit Kaapverdië kwamen voor rust op een 1-0 voorsprong door een vrije trap van Ribeiro. Na rust konden de Surinamers nog wel op gelijke hoogte komen, maar de Kaapverdiërs wisten, onder andere door weer een vrije trap van Ribeiro, nog twee keer te scoren en haalden zo de winst binnen.

Suriname slaagde er zondag dus niet in zijn derde titel op rij binnen te halen. Bij de vrouwen ging de titel naar Ghana. Ghana moest het in de finale opnemen tegen Kaapverdië dat de vorige editie won. Hoewel de Kaapverdische vrouwen het betere van het spel hadden, won Ghana uiteindelijk met 1-0.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.