Nieuwe videoclip Suzanna Lubrano

0

De Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano heeft afgelopen maand een nieuwe videoclip voor het nummer Pensa Na Mi uitgebracht. Het nummer komt deze week op de negende positie in de XTips van radiozender Funx binnen. Suzanna heeft enkele dagen geleden ook haar nieuwe DVD ‘Live at Off-Corso’ geprsenteerd. De DVD is gefilmd door RTV Rijmond tijdens een optreden an Suzanna in club .Off_Corso Rotterdam.

De reportage werd in zowel Nederland als Brazilië uitgezonden. In de DVD versie zit de reportage die ondersteund wordt door een vijftal videoclips van Suzanna. Ook haar nieuwe videoclip Pensa Na Mi vind je hierop terug en is hieronder te bekijken:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.