Dunya Festival rustiger door regen

0

Op het Dunya Festival in het Park bij de Euromast in Rotterdam heerste er gistermiddag (zondag) een gemoedelijke sfeer. De regen gooide wel een dosis roet in het eten: het is aanmerkelijk rustiger dan vorig jaar. Verdeeld over zes podia traden meer dan tachtig dichters, muziekgroepen en verhalenvertellers op. Ze zijn afkomstig uit alle delen van de wereld, maar het accent ligt dit jaar op artiesten uit Afrika. De organisatie koos voor dit thema, omdat er de laatste tijd veel bijzondere nieuwe stromingen uit dit continent zouden komen.

Af en toe brak halverwege de middag een waterig zonnetje door meldde RTV Rijnmond, maar de buien overheersten toch. Tegen 17.00 uur kwam er een pittige een onweersbui overdrijven. De regen en bijbehorende modder te spijt, heerst er een gemoedelijke sfeer in het park. De politie meldde dat er tot nog toe geen wanklanken waren. Kijk hieronder naar sfeerbeelden van RTV Rijnmond over het festival:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.