Wu Tang Clan geeft concert in Paradiso

0

De Amerikaanse hiphopformatie Wu Tang Clan komt naar Nederland. De old-school rappers treden op 25 juli op in de Amsterdamse poptempel Paradiso, maakte 1st Priority Entertainment donderdag bekend. De Wu Tang Clan bestaat uit Method Man, Gza, Rza, Raekwon, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa, Ghostface Killah en Cappadonna. Ol’ Dirty Bastard overleed in 2004 aan een hartaanval, ontstaan door de combinatie van cocaïne en Tramadol (een pijnstiller).

De rapgroep brak in 1993 door met het album Enter the Wu-Tang (36 chambers). Ze verwierven bekendheid met nummers als C.R.E.A.M, Gravel Pit en Triumph. Volgens de organisator komt de voltallige formatie naar Nederland. De kaartverkoop begint zaterdag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.