Battle of Drums warming-up op Dunya

0

De jaarlijkse Fernandes Battle of Drums, vast onderdeel van het Ortel Zomercarnaval op 30 juli, maakt zich op voor haar eerste opwarmertje. Tien brassbands uit het hele land verzamelen zich komende zondag 30 mei, tijdens het Ortel Dunya Festival voor de grote voorrondes op het Couleur Locale Podium.

Brass Eternity Music is de Beste Brassband van Nederland 2009. De brassband werd afgelopen editie van de Battle of Drums uitgeroepen tot de winnaar. Eeuwige roem, een mooie geldprijs én een reis naar het Nottinghill Carnival in Londen. Dat heeft de band uit Rotterdam in de pocket.

De voorrondes starten vanaf 13.00 op het Couleur Locale Podium. Klik hier voor meer info.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.