Uitwisseling presentatoren TMF en FunX

0

Vanaf gisteren (dinsdag) zijn TMF en FunX een uniek uitwisselingsproject gestart met presentatoren. Vier weken lang zijn de TMF vj’s Veronica en Tess te beluisteren in de ochtendshow Start samen met Fernando. Komende week bijt Veronica de spits af, de week daarna wordt Fernando in Start bijgestaan door vj Tess. Daarnaast is Fernando wekelijks te zien als side-kick in het TMF programma Kijk Dit Nou. Ook presenteert hij TMF Pure en in TMF Serveert kondigt hij zijn vijf favoriete tracks aan voor de kijker van de televisiezender.

De samenwerking tussen FunX en TMF komt niet uit de lucht vallen. De drie presentatoren hebben eerder al met elkaar kennis gemaakt. Tess was te gast bij Fernando in de studio en dit bleek zo leuk dat een herhaling onvermijdelijk was. Zowel de meiden van TMF als Fernando zijn dagelijks bezig met de ins en outs van de muziekindustrie. In deze weken laten ze zien dat ze zich thuis voelen op zowel tv als radio.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.