Rollin’ met o.a. Opposites Live in Alkmaar

0

Eenmaal per jaar pakt skateshop Rollin groots uit om haar verjaardag te vieren! Speciale gasten dit jaar zijn The Opposites, The Flexican & mc Sef. The Opposites is momenteel de heetste hiphop act van het land. Met hun vette Nederhop sabelen ze met brute kracht hun publiek neer en maken ze helemaal gek met hun vette beats en rhymes.

Hoe is het zo ver gekomen? Op de middelbare school leek het Willy en Big2 een goed idee om samen te gaan rappen. Big2 is een lange blanke jongen en Willy een kleine donkere. Het verschil tussen de twee was ze zelf ook opgevallen en dus noemde ze zichzelf The Opposites.

In 2005 brachten ze hun debuutplaat ‘De Fik erin’uit en scoorde ze met het nummer ‘Slaap’ hun eerste grote hit. Dit was het startschot voor het succes. Een nog grotere hit werd gescoord met het nummer Dom Lomp en Famous. (zing mee)‘Ik ben dom lomp en famous, ik ben dom lomp en famous b#*** zitten aan mijn *##!*’. In samenwerking met succes serie New Kids on the Block scoorden ze een hit met Broodje Bakpao. Dat The Opposites inmiddels een echte club/pophitmachine geworden is, bewijzen ze wederom met hun nieuwe singles ‘Licht Uit’ & ‘Brief aan jou’ van hun kersverse dubbelalbum. Een clubstamper en een intiem duet met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Inmiddels zijn de heren toegevoegd aan de line up van Pinkpop, TW Werchter Classics met o.a. Black Eyed Peas en Mika, 2010, maar eerst komen ze Victorie eens flink wakker schudden!!

7 jaar Rollin’ met The Opposites, Flexican & MC Sef
Datum: 12 juni 2010
E 10,- Aanvang 22.00 uur
Voor meer informatie over voorverkoop, check de website van Podium Victorie of neem contact op met frank@podiumvictorie.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.