Rhythm Against Racism

0

Wie zondag 30 mei niet naar Pinkpop gaat, kan voor een kleinschaliger alternatief terecht op de Dam in Amsterdam. Daar biedt Rhythm Against Racism vanaf 14 uur gratis muziek met een boodschap; kies voor een kleurrijk en solidair Nederland!

Op Rhythm Against Racism op de Dam is een zeer diverse mix van muziekstijlen te horen. Balkanbeats van Mala Vita, stevige rock van Elle Bandita, jazz van Denise Jannah, folk songs van Jan Rot, rap van het koor Al-Wahda en latin house-ritmes van de populaire DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano. Cabaretiers Vincent Bijlo en Nilgun Yerli zijn ook van de partij. De presentatie van de middag is in handen van Jihad Alariachi van de Meiden van Halal.

Rhythm Against Racism laat op 30 mei, in de aanloop naar de landelijke verkiezingen, zien dat Nederland een kleurrijke mix van diverse culturen is. Het is een positief alternatief voor opinieleiders die voortdurend over “wij” tegen “zij” spreken. Meer informatie:
www.rhythmagainstracism.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.