Mixx in .off_corso

0

In een tijd dat R&B na een flinke inhaalrace niet meer weg te slaan is uit de nationale hitlijsten, is het ook niet meer dan logisch dat het o zo gevarieerde Mixx evenement heeft gekozen voor een extra vette R&B editie. Een flinke mix van R&B uit de tijd dat R Kelly nog een koorknaapje was tot de ‘enfant terrible’ van nu. Van de ‘Queen’ Mary J Blige tot de kroonprinses Rihanna.

Alle klassiekers en hedendaagse hits zullen de revue passeren onder ‘strenge ‘begeleiding van Eclectische hoogstandjes. The man himself, Mixmaster J zal als vanouds met al zijn ervaring erop toe zien dat niemand de Main Area zonder zweetdruppels verlaat. Hiervoor wordt ie bijgestaan door de ongekroonde Rotterdamse Koning van de Urban/Eclectic…Sir Edward a.k.a. Disco Ed,Meo Mania ,Ravi Barossa en Antonio Loren.

23 mei…zon…heet…zomer…exotisch…Off Corso…MIXX!!! Need we say more? Yes!! Caribische toestanden in de Lounge Area… Suavemente,losse heupen…Kuduru…A trailor load of gals! Dit alles begeleidt door de ‘coming man’ Lennox Fredrique, Nick Memphis, C.Lopes(bekend als Fantastic) en Barry Sanchez.

Last but not least…Ladies FREE till midnight. Kom vroeg!! Voorkom teleurstelling!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.