DVD Release live show Suzanna Lubrano

0

Op donderdagavond 27 mei zal de Nederlands-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano het eerste exemplaar van haar DVD “Live at Off-Corso” uitreiken aan Candy Dulfer. De DVD bevat maar liefst 17 live tracks, waaronder veel van Suzanna Lubrano’s grootste hits in de Afro-Portugese muziekmarkt. Als special guests zijn op de DVD onder meer Candy Dulfer, David Gonçalves, de Batuku-groep Lantuna en Brazilian Zouk dansers te bewonderen.

De DVD bevat als bonus ook vijf videoclips, waaronder die van de deze week uitgebrachte single “Pensa Na Mi.” Tot slot is een boekje toegevoegd met een overzicht van Suzanna Lubrano’s inmiddels 15-jarige muziekcarrière: in 1996 verscheen Suzanna’s eerste solo-album, “Sem Bo Nes Mund”.

Tot de hoogtepunten uit Suzanna Lubrano’s carrière behoren onder meer verschillende gouden en platina albums in Afrika, de prominente pan-Afrikaanse muziekprijs Kora Award, primetime tv-performances in onder meer Afrika en Latijns-Amerika, en uiteraard de inmiddels ontelbare optredens in Afrika, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Europa.

De officiële presentatie van de DVD “Live at Off-Corso” vindt plaats op donderdagavond 27 mei 2010 in Café Kale de Derde, Ferdinand Bolstraat 18 – 20, Amsterdam. Aanvang 20.00 uur, presentatie 21.30 uur. Meer informatie over Suzanna Lubrano lees je op www.suzannaonline.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.