Ribblessure voor Rihanna

0

Rihanna heeft haar rib geblesseerd. De zangeres liep de pijnlijke rib maandag op tijdens een optreden in Zwitserland. Na de show meldde Rihanna zich in een privékliniek om zich voor de zekerheid te laten onderzoeken. Gelukkig bleek er niets ernstigs aan de hand meldt Novum Nieuws.
.
,,Rihanna had een pijnlijke rib en heeft er naar laten kijken om er zeker van te zijn dat het niets serieus was. En dat was niet het geval”, laat haar woordvoerder weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. De volgende dag stond Rihanna alweer op het podium in Frankrijk. ,,Alles gaat goed en de toer gaat geweldig”, zei haar woordvoerder.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.