DutchVersity evenement ‘Hi5’s Rhythm for Success’

0

Vrijdag 21 mei is het zover; Dennis Edwards & The Temptations, Ryan Shaw, Caro Emerald, Imran Khan, Eva Simons, Winne, Pam Feather, The Opposites en Gregor Salto zullen het podium in de Heineken Music Hall betreden tijdens de derde editie van het jaarlijkse DutchVersity evenement ‘Hi5’s Rhythm for Success’! Het is uniek dat zulke diverse artiesten samen op ?�?�n avond optreden. Host van de avond is J??rgen Raymann. Het wordt een avond die in het teken staat van bewustwording en empowerment middels comedy, live muziek van nationale en internationale artiesten, banen, stageplaatsen en spectaculaire acts.

Hi5���s Rhythm for Success is een evenement van netwerkorganisatie en kenniscentrum DutchVersity. DutchVersity verbindt kansen en mogelijkheden, onder andere m.b.v. infotainment. Uit alle lagen van de bevolking zullen personen aanwezig zijn bij het evenement. Om die reden is het gelukt om zo���n vari?�teit van artiesten samen op ?�?�n podium te krijgen.

Award uitreiking
Voor het derde jaar oprij wordt deze avond een award uitgereikt aan iemand die zich onderscheidend heeft ingezet voor gelijke rechten en kansen voor een ieder; de Martin Luther King principes. Voorgaande twee jaar is deze prestigieuze prijs uitgereikt aan Job Cohen (2008) en de oprichters van de Voedselbank (2009). Dit jaar zal de prijs gaan naar iemand die zich heeft ingezet voor de Martin Luther King principes en die daarnaast zichzelf ontwikkeld heeft volgens de Hi5-methodiek; iemand die Hi5-proof is.

DutchVersity presents Hi5���s Rhythm for Success!
Reguliere kaarten: �Ǩ 25,-
Hi5-leden betalen: �Ǩ 10,-

Deur open: 18.30
Voorprogramma: 19.00
Start programma: 20.00 (Sharp i.v.m. Tv opname)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.