Souldiva Sandra St. Victor lanceert album op Dunya Festival

0

De 33e editie van het Ortel Dunya Festival kent dit jaar een opvallende wereldprimeur. De Amerikaanse soul en jazz diva Sandra St. Victor is toegevoegd aan de line up van het Rotterdamse wereldmuziekfestival en grijpt die gelegenheid aan haar eerste van zes EP’s te lanceren. Op 30 mei presenteert de wereldberoemde singer/songwriter met de band Sinner Child de EP At my Spheres, geproduceerd door niemand minder dan Mark de Clive Lowe, de bekende DJ uit de broken beats scene van LA. De zangeres, vooral bekend als leadzangeres van The Family Stand, geeft op het Ortel Dunya Festival een full blast show op het NuHorizons podium en verzorgt daarnaast een programma in de tent van Poetry Park.

De EP At my Spheres is de eerste in een reeks van zes EP’s, die allemaal nog dit jaar worden uitgebracht. Iedere EP wordt door een andere bekende producer geproduceerd. Sandra St. Victor schreef eerder al nummers voor pop iconen als Prince en Chaka Khan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.