Indian Night in Escape deLux

0

Escaparty, de organisatie die jarenlang studentenfeesten in Amsterdam heeft georganiseerd lanceert op 7 mei 2010 de eerste editie van Indian Night in Escape deLux .Indian Night staat voor een gezellige avond in een luxe club, een intieme sfeer en lekkere muziek met een Indian Vibe. De muziekstijl varieert van r&b-reggaeton-dancehall-house-soca-merengue-latin house-hindi-chutney-bigi poku-kawina-zouk-old skool tot reggae.

We hebben deze avond een te gekke Dj line-up met:
Dj Sha
Dj Andy(brasil bar)
Dj Zunils( best Hindi Dj from Holland)

Zorg ervoor dat jij bij de lancering van deze eerste editie van de partij bent. Escape deLux heeft een beperkte capaciteit, bestel daarom je kaartjes vooraf om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.escaparty.com.


- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.