Ricky Martin is homo

0

De Puertoricaanse zanger Ricky Martin is homoseksueel. Dat heeft Martin na jarenlange speculatie over zijn seksuele geaardheid verklaard op zijn website.

De 38-jarige zanger zegt zijn homoseksualiteit al die jaren geheim te hebben gehouden onder druk van zijn managers, die vreesden voor het einde van zijn carri?®re als hij uit de kast zou komen. Zijn twee zoontjes hebben hem uiteindelijk ge?Ønspireerd om zijn ‘ware ik’ te laten zien, schrijft Martin.

De zanger, die dankzij zijn soepele heupen en gladde kuif geldt als een van de grootste sekssymbolen van Latijns-Amerika, begon zijn carri?®re in de jaren ’80 in de Puertoricaanse boyband Menudo. In 1999 had hij zijn grootste hit met Livin’ La Vida Loca. Hij verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.