Michael Jackson bleekte huid

0

In de woning van Michael Jackson zijn niet alleen verdovende medicijnen gevonden. Agenten troffen ook veel huidcrèmes aan toen ze in juni het huis van de King of Pop doorzochten. Dat blijkt uit politiedocumenten meldt Nu.NL. De tientallen gevonden tubes bevatten crème die gebruikt wordt om de huid te bleken.

Jackson werd er jarenlang van beschuldigd dat hij zijn achtergrond verloochende door zijn huid te bleken. De zanger zou liever blank dan zwart zijn. In de jaren negentig biechtte Jackson op dat hij de huidziekte vitiligo had.

De gevonden crèmes hadden volgens artsen niets te maken met de dood van de King of Pop.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.